Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Τα φάρμακα δηλητηριάζουν τα παιδιά


Να ένας ακόμη λόγος για να ακολουθούμε την αφάρμακη Ιπποκράτειο ιατρική: τα φάρμακα, εκτός από τη χρόνια δηλητηρίαση των ασθενών, δηλητηριάζουν άμεσα τα παιδιά μας. Μαζί με τα υπόλοιπα χημικά οικιακής χρήσης – που για την υποτιθέμενη ευκολία στη ζωή μας, μας τοξινώνουν καθημερινά- είναι υπέυθυνα για το 62%  των παιδικών δηλητηριάσεων. Ακόμη ένας λόγος λοιπόν για να ακολουθούμε την Ιπποκράτειο Διατροφή – και να πλένουμε πιάτα και ρούχα με soapnuts!

Μεταφέρω από το σάιτ του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού»:

 
7. Αίτια δηλητηριάσεων (Σχ. 6)

Τα αίτια των δηλητηριάσεων σ’ όλες τις ηλικίες φαίνονται στον παρακάτω πίνακα:
Είδος
Αρ. Περιπτώσεων
%
Φάρμακα
11470
37,8
Γεωργικά φάρμακα
847
2,8
Είδη οικιακής χρήσης
7.226
24,0
Καλλυντικά
1.757
5,8
Δήγματα ζώων - νυγμοί
473
1,6
Διάφορες χηιμικές ουσίες
2.848
9,4
Τροφές
155
0,5
Ερωτήσεις - Διάφορα
3.136
10,3
Μη καταγραφφή
2.167
7,2
Σύνολο
30.306
100.00

Τα φάρμακα ευθύνονται για μεγάλο αριθμό δηλητηριάσεων, ενώ σημαντικό ποσοστό καλύπτουν τα είδη οικιακής χρήσης.
9. Δηλητηριάσεις από φάρμακα
Φάρμακα  
      Αρ.περιπτώσεων
Hρεμιστικά-Υπνωτικά χάπια
1.760
Ψυχοφάρμακα άλλα
744
Παρακεταμόλη
690
Ασπιρίνη
1.379
Μενεφαμινικό οξύ
377
Αντιφλεγμονώδη
330
Καρδιαγγειακά
610
Αντισταμινικά-Αντιαλλεργικά
540
Αντισηπτικά
502
Βροχοδιασταλτικά
362
Αντιβηχικά - Βλεννορυθμιστικά
293
Ορμόνες
282
Αλοιφές – κρέμες φαρμακευτικές
180
Ωτικές - ρινικές σταγόνες
137
Γαστροπροστατευτικά
133
Σίδηρος
120
Αντιεπιληπτικά
109
Αντιεμετικά
98
Αποσυμφορητικά
83
Διάφορα
2.427
Σύνολο
11.470

Τα ηρεμιστικά - αγχολυτικά (στα οποία κυρίως περιλαμβάνονται οι βενζοδιαζεπίνες) κατέχουν την πρώτη θέση στις δηλητηριάσεις από φάρμακα. Αυτό σημαίνει ότι γίνεται μεγάλη χρήση τους και βρίσκονται σε πολλά σπίτια, παρά το ότι η προμήθειά τους γίνεται με ειδική συνταγή. Τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί η χρήση της παρακεταμόλης και του μεφαιναμικού οξέος με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι περιπτώσεις δηλητηριάσεων με τα δύο αυτά παυσίπονα αντιπυρετικά.


1 σχόλιο:

  1. Μεγάλη Dr. Imoloa βοτανική ιατρική είναι η τέλεια θεραπεία για τον ιό HIV, μου διαγνώστηκε HIV για 8 χρόνια και κάθε μέρα ψάχνω πάντα για έρευνα για να βρω τον τέλειο τρόπο για να ξεφορτωθώ αυτή τη φοβερή ασθένεια γιατί πάντα γνωρίζω τι Χρειαζόμαστε γιατί η υγεία μας είναι στη γη. Έτσι, στην αναζήτηση στο διαδίκτυο έχω δει πολλές μαρτυρίες για το πώς ο Δρ imoloa μπορεί να θεραπεύσει τον ιό HIV με ισχυρά φυτικά φάρμακα. Αποφάσισα να έρθω σε επαφή με αυτόν τον άνθρωπο, ήρθα σε επαφή μαζί του για τα φυτικά φάρμακα που έλαβα μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών της DHL. Και με οδήγησε πώς. Τον ρώτησα για μια λύση για να πάρει βοτανοθεραπεία για δύο εβδομάδες. Και στη συνέχεια μου έδωσε εντολή να ελέγξω τι έκανα. Κοιτάξτε με (ΗΓΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ). Ευχαριστώ τον Θεό για τον Δρ Ιμόλοα για τη χρήση ενός ισχυρού φυτικού φαρμάκου για να με θεραπεύσει. έχει επίσης μια θεραπεία για ασθένειες όπως ασθένεια Parkison, κολπικό καρκίνο, επιληψία, διαταραχές άγχους, αυτοάνοσες ασθένειες, πόνος στην πλάτη, διαστρέμματα, διπολική διαταραχή, εγκεφαλικοί όγκοι, κακοήθης, βρουξισμός, βουλιμία, ασθένεια τραχηλικού δίσκου, καρδιαγγειακή νόσο, καρδιαγγειακή νόσο, διαταραχές, διπολική διαταραχή, όγκοι του εγκεφάλου, κακοήθης, βρουξισμός, βουλιμία, ασθένεια του τραχηλικού δίσκου, καρδιαγγειακές παθήσεις, καρδιαγγειακές παθήσεις, διαστρέμματα, διπολική διαταραχή, εγκεφαλικοί όγκοι, κακοήθης, βρουξισμός, βουλιμία, ασθένεια τραχηλικού δίσκου, καρδιαγγειακή νόσο, και συμπεριφορικές διαταραχές, κυστική ίνωση, υπέρταση, διαβήτης, άσθμα, αυτοάνοση μεσολαβούμενη αρθρίτιδα. Χρόνια νεφρική νόσο, αρθρίτιδα, πόνος στην πλάτη, ανικανότητα, φάσμα αλκοόλης φέτας, δυσμεμική διαταραχή, έκζεμα, καρκίνο δέρματος, φυματίωση, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, δυσκοιλιότητα, φλεγμονώδη νόσο του εντέρου, καρκίνο οστού, καρκίνο πνεύμονα, πυρετός, ηπατίτιδα ABC, σύφιλη, διάρροια, ασθένεια του Huntington, οπίσθια ακμή, χρόνια νεφρική ανεπάρκεια, νόσος του Addison, χρόνια νόσος, ασθένεια Crohn, κυστική ίνωση, ινομυαλγία, φλεγμονώδης νόσος του εντέρου, ασθένεια μυελού των νυχιών, παράλυση, , Κακόηθες μελάνωμα, Μανία, Melorheostosis, Meniere's Νόσος, Μυκοπολυσακχαρίδωση, Σκλήρυνση κατά πλάκας, Μυϊκή δυστροφία, Ρευματοειδής αρθρίτιδα, Νόσος Αλτσχάιμερ email- drimolaherbalmademedicine@gmail.com / ή {whatssapp ..... + 2347081986098}

    ΑπάντησηΔιαγραφή