(4 μερίδες)
½ Kg μπρόκολο κομμένο σε μπουκετάκια
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 λειωμένες σκελίδες σκόρδου
1 κ.γ. μπούκοβο
Συστατικά
½ Kg μπρόκολο κομμένο σε μπουκετάκια
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 λειωμένες σκελίδες σκόρδου
1 κ.γ. μπούκοβο
1 κ.γ άνθος αλός
1/2 φλ. ωμά κάσιους
Εκτέλεση:
Μπλανσάρετε σε γουώκ ή αντικολλητικό σκεύος με λίγο νερό το μπρόκολο για 4-5 λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Ρίξτε το τα κάσιους, το σκόρδο, το μπούκοβο και το αλάτι και ανεβάστε τη φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς για 2 λεπτά. Προσθέστε το λάδι, κλείστε τη φωτιά και ανακατέψτε καλά. Σερβίρετέ το ζεστό.
1/2 φλ. ωμά κάσιους
Εκτέλεση:
Μπλανσάρετε σε γουώκ ή αντικολλητικό σκεύος με λίγο νερό το μπρόκολο για 4-5 λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Ρίξτε το τα κάσιους, το σκόρδο, το μπούκοβο και το αλάτι και ανεβάστε τη φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς για 2 λεπτά. Προσθέστε το λάδι, κλείστε τη φωτιά και ανακατέψτε καλά. Σερβίρετέ το ζεστό.
καταπληκτική συνταγή!ευχαριστούμε
ΑπάντησηΔιαγραφή